Monday, January 30, 2012

Master Phone Interviews


Na svibanj Doci Kao iznenađenje ZA vasi Cuti da telefonski intervjui Su Izazov ZA obje Strane! Ne, budući da Su činjenica Komiteta ZZivota, evo nekoliko savjeta o Tome kako ističu.

TAJNI (vjerojatno nije stvarno Tajna ZA VAS): Više sigurni i udobni možete Biti na tim pozivima, impresivan i nezaboravan Više Ste. Imajte na umu da nije isto sto JE I Reci "Više razgovarati" Više impresivan i nezaboravan STE!

Savjet 1: Match svoje razgovorni stil ZA nekoliko trenutaka.

Da JE najbrži način da ljude ZA sebi osjećaju vezu s Vama. Ako sebi govori brzo, govoriti na isti način ZA prvih nekoliko trenutaka. Nakon Sto osjećate vezu, možete premjestiti PREMA Vašim Više prirodnih Stil. Da JE Good način kako bi Bili sigurni da ne dolazi Preko Kao telemarketer-razveseliti vođa ili pak netko s nedostatkom energije Sjaj.

Savjet 2: Uzmi trenutak da izgrade mali odnos, CAK i ako Samo pitati: "Kako STE?"

Savjet 3: Izbjegavajte dodavanje Puno informacija na vazi odgovore u nadi ce sebi nešto zvuk tako nevjerojatan da ne mogu odoljeti.

Regrut ili hiring manager vjerojatno IMA popis pitanja Želea pitati. Odgovor Ono sto Traži u načinu na Koji se zatraže. Ako tražite jedan primjer, da JE vjerojatno najbolje da jedan Dati iako STE svibanj imati Puno želite dijeliti. Izmoli im da STE JE dobio Puno, Ali daje Samo jedan ako ne tražiti Više.

Savjet 4: Izbjegavajte upadne u dugu rekapitulacija svoje iskustvo Bez asked.Less JE Više, posebno istinito u telefonskom intervjuu.

Nedavno sam imao kandidata ICI na 90 sekundi i informacijama o Tome Sto Su učinili, Ali Sam imala Samo pitao da li Su mislili da ce Biti dobivanje ponudu u narednih nekoliko tjedana. Ako sebi uzme da JE mnogo vremena ZA odgovor na pitanje može Biti Jako Dugo vremena da sebi osoba na drugom kraju linije, pogotovo ako JE informacija nisu tražiti.

Savjet 5: Koristite modela ZA odgovore na pitanja, Kao Sto JE STAR metoda. (Situacija, zadatak, akcija, Rezultat)

Bez strukturu Vaza odgovore možete ostaviti slušatelja zbunjeni. Sam pronašao da ako Su ljudi zbunjeni o vaze podatke, ONI ne osjećaju ugodno o Vama Kao kandidat na izborima.

Savjet 6: Postavljajte pitanja koja ce VAM Dati možete koristiti da vidite položaj Kao idealan kandidat na izborima.

Uzorci: Je li na novo radno Mjestu? Ako JE tako, sto SE događa da JE za popuniti poziciju Vrijeme? Ako netko JE U to ranije, Sto Su ONI bi bio velik? Sto JE hiring manager želite tu osobu ostvariti u prvih 6 mjeseci? Sto JE prva stvar JE TA osoba trebala učiniti Kad sebi uzme tu ulogu? ITD.

Ono sto čini Katherine srca slomljena Regrut? U svojoj 17 + Year Iskustva zapošljavanje, Vidi prekrasan visokokvalificiranih traže posao puhati njihovih razgovora svaki dan. Razlozi Su često jednostavne stvari koje mogu promijeniti - ako znate Sto JE pogrešno sam sto učiniti umjesto. Intervjui mogu Biti Lako je tim informacijama.

No comments:

Post a Comment